Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

A kulisszák mögött

2017.04.27. 18:35, Bebii
munkatársak jellemzése

Van az a mondás hogy semmi sem arany ami fénylik, avagy nem minden olyan szép és meghitt mint amilyennek kivülről látszik. 

Félre értés ne essék, szeretem a munkatársaimat, de azért mint minden embernek nekem is van már egy kialakult véleményem minden személyről akivel együtt dolgozom. Jó és rossz értelemben is. Eleinte sok ember nem volt nekem szimpatikus , aztán fordult a kocka és kezdtem őket megismerni. Majd mostanra már olyan szintre léphettem hogy kiismertem mindenkit, és sok ember visszanyerte tőlem az első benyomáskor kialkult "nem vagy túl szimpi " képet. Tisztelet van, kivétel nincs. Najó, van kivétel , úgy is elmondom majd. Terveztem egy kis jellemzéses bemutatót milyen munkatárs tipusokkal dolgozom, persze név nélkül. Őszintén fogok írni, nem azt amit hallani akarna bárki, hanem azt ahogy én látom a dolgokat. 

Miss. Főnőkasszony:
Hm. Első ránézésre mit gondolok a főnökömről? A "látszik hogy tele vagyok pénzzel és még mellesleg a ¨főnőköd is vagyok" kategória legfelsőbb fokának is a legteteje. Avagy nem veszem fel a kínai cipőt, lassan 50 vagyok de póthaj , szájtetkó meg az agyon szolizott barnaságommal sokkal feljebb való vagyok mint te stílus. Na igen körülbelül első ránézé^sre ezt gondolja az ember. De igazából akkor is ha megismered.  Két féle személyiség, egyszer tök aranyos és kedves, aztán ismét előveszi azt a lekicsinyilő stílusát amivel kurvára azt érezteti veled hogy te egy nulla vagy ő mellette, és ettől szerintem mindenki a falnak futna. 

Menősrác:
Menő vagyok és ezt ki is mutatom stílus. Normális , kedves , jó a humora, és az állandó tréfáival próbálja magát még menőbbnek mutatni. Tudod, ő az aki mindig jó , márkás cuccokban feszít. Az a személyiség , aki mindig normális veled, és igazából mindenkivęl. Bár próbál mindenkivel olyan lenni, amilyen a másik. Tehát szerintem mindig olyan stílust vesz fel amilyet elvárnak tőle, vagy nem tudom. Például, ha valaki kibeszél valakit akkor ő is kibeszéli és pártolja az illető által megfogalmazott véleményt. De ha egy másik személlyel beszél és ő más véleményt állít mint az előző, akkor ő is így gondolja. Vagyis olyan mint a napraforgó. mndig arra fordul amerre süt a nap.

A világfájdalmas:
Akinek soha semmi sem jó. Valami mindig van ami miatt mondja a magáét, vagy azért mert a másik túl lassú vagy azért mert pakolni kell valamit, vagy azért mert csupán világ a világ. Mindig az új embereket utálja és szerinte senki másnak nincs helye itt. Szemedbe sosem mondja meg a véleményét csak a többieknek szid mindenkit. Azért el lehet vele lenni, nem a világ legroszabb munkatárs tipusa. 

A stréber:
Első benyomásra is megmondanád hogy az a fajta ember aki az iskolában is mindig leg elől ült, és mindig kitünő eredményekkel, az élen , nyálcsorgatva , tepert azért hogy ő lehessen az osztály legjobbja. Itt se másabb . Mindig az élen, mindig a kiemelkedően legjobb munkát végző ember. Mindig mindent a legpontosabban, hibázni eszedbe se jusson mert akkor főnők módjára megmondja a szemedbe hogy mit basztál el. Még csak eszedbe se jusson három centiméterre odéb tenni valamit a kijelölt helytől, mert az ifjú főnőkutánzat azonnal ráver a vonalzóval a körmödre. 

A normális:
És végül igen, ilyen is van. Az az ember akivel szívesen dolgozol, mert minden szempontból jól érzed magad vele. Jó fej, van humora, nem nagyképű, normálisan kezel,és tőle sosem hallasz rosszat másokról. Nem az a fajta aki kibeszél a hátad mögött, és nem mersz neki semmit elmondani. Egy ilyen személyt tudok mondani, akiben teljesen megbízom. Nem tudom miért, valahogy a kezdetektől fogva éreztem hogy megadhatom neki a bizalmamat, sosem kételkedtem abba hogy nem szabadna valamit elmondanom neki. Szóval igen, vannak még ilyen emberek a világon. Ja és mellesleg férfi. Nem tudom miért de én mindig jobban kijöttem a fiúkkal mint a lányokkal.

És aki itthagyott:
Amikor elkezdtem dolgozni volt egy kedvenc munkatársam akiben szintén megbíztam, az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, kedves segítőkész, barátságos. Mintha magamra leltem volna benne. Szívem szerint csak vele dolgoztam volna minden nap. De sajnos családi okok miatt már nem dolgozik. De remélem hogy minél előbb vissza jön, mert az én ajtóm mindig nyitva lesz a számára. Jókat beszélgettünk, sok mindenben egyetértettünk. Mondhatom azt hogy jó barátnők lettünk. És a szívem megszakadt amikor megtudtam hogy többet nem jön. 


Nos, hát kiemeltem pár jellemző munkatárstipust , amelyeket úgy gondoltam hogy érdemes megemlíteni. A többit azért nem emeltem ki, mivel ők olyan semleges stílussal rendelkeznek, és nincs különösebb jellemzőjük.  Ti találkoztatok már hasonló tipusokkal? 

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)