Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Ebay, wish aliexpress

2017.05.13. 19:19, Bebii

Lusta vagy elmenni egy bevásárlókörútra hogy beszerezed amikre szükséged van? Nem is kell kimozdulnod, használd az internetet.

Már egy jó ideje nagy híve vagyok az internetes vásárlásnak, aminek köszönhetően olyan holmikra tehettem szert amiket amúgy a közeli boltokban nem kapok meg. Ráadásul az árak sem egyformák, sőt jelentősen olcsóbbak a külföldi olalak. Biztos nem mondok újdonságot ha az Ebayt említem, vagy az Aliexpresst. A Wish is ismerős lehet, de volt már aki nem ismerte. Ezenkívül természetesen nagyon sok külföldi oldalról tudunk vásárolni, hiszen az internet maga a végtelenség piaca. Én egyelőre erről a három oldalról szoktam vásárolni, kisebb-nagyobb összegekben. Ha érdekel ez a téma, és szeretnéd meglesni miket vásároltam, akkor hajrá , olvass tovább.

 

Miért jó interneten vásárolni?
Az interneten történő vásárlásnak is ugyanúgy megvannak az előnyei és a hátrányai. Én eddig tényleg csak is jó tapasztalatokkal gazdagodtam, tehát nekem előnyőssé vált. Az internetet könnyű alkalmazni. Rengeteg a választék, ami szerintem egyrészt megfelel egy előnynek is. Az ilyen külföldi oldalakon olyan dolgokat is megtudsz vásárolni amikkel biztos hogy nem futsz szembe az utcán, és nem kell horror árat fizetned érte. Másrészt viszont kényelmes, bőven van időd átgondolni hogy mit is szeretnél tényleg megvenni. Nem kell kapkopdni, nyugodtan átnézheted a kínálot, és átgondolhatod hogy mire mennyit vagy hajlandó költeni. Én sokszor esem abban a hibába a ruhaüzletekben hogy nincs időm gondolkodni és sokszor nem döntök valami jól, de itt azonban végre nyugodtan tudok gondolkodni. Ha viszont valami nem jól sült el, akkor nyugodtan kérelmezheted a pénzvisszatérítést és pár napon belül vissza is kapod a termék árát.

Internetes vásárlás hátrányai:
Igen igen, bizony ezzel is szembesülni kell. Szerintem a legnagyobb hátrány az hogy sokat kell várni. Én nagyon türelmetlen tipus vagyok, és nap mint nap amikor üres postaládára érek haza, komolyan szinte füstül a fejem. Általában, durván egy hónap a szállítási idő. A másik hátrány szerintem az hogy nem tudsz próbálni például ha ruhát rendelsz, vagy cipőt.  Ugye ez azért elég fontos dolog vásárlás szempontjából, mivel egész más amit a képen látsz, és ahogy te rajtad áll a ruha. Hátrányok közé sorolnám még azt hogy előfordulhat hogy nem kapod meg a csomagot, ha megvámolják, szállítás közben megsérül vagy pedig rossz terméket kapsz, nem azt amit kértél. De természetesen ilyen esetekben is ugyanúgy visszakérheted a pénzedet, tehát a ezeket a hátrányokat kiváltja egy előny.

Ebayről röviden:
Az ebayt mindenki ismeri. Olcsó cuccok, rengeteg választék, és viszonylag átlagos a szállítási idő. Én körülbelü, december óta vásárolok innen, de általában mindig csak olcsóbb cuccokat mint például ékszerek, és egyéb kiegészítők. Volt már olyan hogy pénteken rendeltem és jövőhét hétfőn megjött a rendelés. Ami szerintem leginkább kedvezőbb hogy itt nagyon sok az olyan termék amihez nincsen postaköltség. De viszont sokszor az nagyon durva hogy 200 ft a termék és 8000 a posta.. ki a faszom venné meg? Azért na..

Wishheljünk:
Nekem nagyon tetszik maga az oldal megjelenése. Szerintem ez egy tök jó pont, mert az ember szívesen lép fel egy olyan oldalra ami szépen megvan csinálva, és jü kedvre derít. A kínálat is elég jó szerintem, nagyon jó dolgok vannak, és itt is van azért bőven választék, Ami szerintem viszont kicsit hátrány hogy mindenhez van postaköltség. Jó nem nagy összeg mert a legalacsonyabb az kb 300ft..De ha rendelek egy sima nagyon olcsó fülbevalót , ami 300 ft akkor már 600 at fizetek és úgy annyira nem is éri meg. A másik meg igen hogy általában olyan 290-260 ft-nál olcsóbbra nem nagyon mennek le a dolgok.  És ha ebayen találok olcsóbbat ami ott jobban megéri akkor inkább onnan veszem meg. Azonban a szállítás nagyon gyors, mindig egy hónapot írnak, de kb másfél-két hét után már érkeznek a termékek. 

AliExpress:
Az Aliexpress nekem még egy kicsit újdonság, kb másfél hónapja próbáltam ki. Igazából szerintem sokban hasonlít az Ebayre. Bár nem minden kategóriában egyformák az árak. Alin az ékszerek szerintem olcsóbban, én kb 300 fT ért rendeltem vagy 5 pár fülbevalót, Ebayen meg úgy átlagban 1-et vagy 2-t szoktam ennyiért. Sok olyan termék van itt amit máshol nem találtam meg, úgyhogy nekem ez is tetszik benne. Ami azonban idegesít hogy rengeteget kellett várnom a cuccokra. Még mindig várok pár dolgot, lassan másfél hónapja.. ilyenkor hú ..égnek áll a hajam.

Miket vásároltam ezekről az oldalakról?
Őszinte leszek , és bevallom hogy nem mindet tudom megmutatni, mivel épp most jutott eszembe még pár dolog amit szintén ezekről az oldalakról rendeltem és most nincs alkalmam képet csinálni. De a kedvenceimet összeszedtem, és megpróbáltam minél jobban össze tömöríteni.


Nagy szerelmem ez a multifunkcionális pénztárca. Amikor megláttam  rögtön tudtam hogy kell nekem. Igaz nem volt létfontosságú, mert a régi pénztárcám még tökéletesen tudott volna szolgálni, de nem baj, nem árt ha van tartalék. Nagyon tetszik a színe, és az is hogy telefontartóként is szolgál. Szóval ha megyek valahova akkor a telefonomat nem kell csak úgy beleszórnom a táskám aljába. Ami miatt kicsit csalódott vagyok, hogy az irattartó résznél a kis tárolók vagy minek hívják...elég szűkek..sőt..annyira hogy a Lidl kártyám bele is szorult és még nem tudtam kiszedni. De ezenkívül elégedett vagyok vele, minőségileg is, megjelenés szemponjából is. Ez a termék Ebayről van.

Ez egy gyönyörű, vintage stílusú tolltartó. Már nagyon régóta vágytam egy olyan tolltartóra ami szép is, kicsi is, és tudom magammal hordani ha szükségem van a rajzceruzáimra. Nagyon kis aranyos, és könnyű is. A színe is kellemes, és a belső rész is jól megvan csinálva. Januárban kaptam meg,és képzeljétek most vettem észre fotózás közben hogyTwilightos.. taptaps bebi. Ez a termék Ebayről van.


1.Batman póló: Szintén egy régi álom vált valóra amikor megvettem ezt a gyönyörűséget. Nagyon imádom, de tényleg és lesem vettem egy hétig magamról amikor megérkezett. Azonban sajnos két gondom is akadt vele. Két számmal nagyobb lett , sajnos direkt nagyobbat vettem, mivel kínai méretezés. Nem olyan vészes, de lehetne kisebb. A másik meg az hogy szörnyen befogja a bőrőmet a fekete színe. Ha több órát van rajtam akkor a bőrőm totál fekete lesz és olyan mintha nem ismerném a vizet és a tusfürdőt...pedig de..kikérem magamnak batman. Ez a póló a Wishről származik. 
2.Napszemcsik: Jajj de imádom. A kerek szemüveg első látásra szerelmet váltott ki belőlem. Annyira de annyira az én világom hogy muszáj volt megszereznem.  A formája meg ezek az élénk színek , teljesen megbabonáztak. A másik is valami csodálatos termék, főleg az a vakitó kék szín, az nagyon tetszik. Igazából szürkét rendeltem, és kéket kaptam, de jobban is örülök ennek a színnek. Mindkét termék Ebayes. 
3. Caramellás tej: Igen caramellás tej. Najó nem igaz... ez egy tolltartó, ami tejnek álcázza magát, És pont ez tetszett meg annyira. Szerintem nagyon vicces, és sosem láttam még ilyet. Eddig akárkinek megmutattam mindenki nyugodt szívvel mondta hogy igen, ez egy caramellás tej. És még én voltam a hülye hogy megkérdeztem hogy héé szerinted ez mi? A caramellás tej származási helye, Ebay.
4. Telefontokok: Sosem volt normális telefontokom, és ezért is gondoltam hogy ideje kicsit beújítani. Tudni kell rólam, hatalmas Minion rajongó vagyok. És amikor találtam ilyen eszméletlen cuki minionos tokot, hát nem volt kérdés hogy megvegyem e. A másik tok egy tábla csokit ábrázol, ami nekem szintén megtetszett, mert tök humoros és különleges, nem túl extra, de azért feldobja a telefont. Minion, Aliexpress, Csoki, Ebay. 
5. Órák, óratartó: Már említettem hogy szenvedélyes óragyűjtő vagyok. És bemutatom az én szépségeimet.  Már lassan elsem tudom dönteni hogy melyiket hordjam..Amit sajnálok egy kettőben az hogy nem járnak jól, mindig elkésnek vagy fél órát, és hiába állítom vissza, ugyanúgy lekésik a normál időt. Minden óra különböző oldalról van. Az óratartó is szintén nagy vágy volt egy ideje, és amikor rátaláltam erre, azonnal meg is vettem. Tök praktikus szerintem az olyanoknak, akiknek több karórájuk van. Ő a Wishről érkezett.

Nézzétek el nekem hogy nem egyessével fotózgattam le az összes nyakláncomat mivel rengeteg van. Itt minden nyaklán ezekről az oldalakról van, kivétel nélkül. Oldalt vannak karkötők, ők is külföldről érkeztek. Rengeteg nyakláncom van, szarvasos, bilincses, keresztes, álomfogós..és a többi. 

És az utolsó képen a legújabb fülbevalóim láthatóak. A két első füli Aliexpresses, a hátsó szárnyas pedig Wisről van. Imádom őket, nincsenek szavak rá hogy mennyire.

Azok a termékek amelyek nem kerülhettek bemutatásra: fogfehértő, mp3 lejátszó, fültágító,karkötők,sminkecsetek, rajzceruzák. Mégegyszer elnézést értük.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)