Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

A kirekesztő társadalom

2017.05.23. 20:28, Bebii

A társadalom olyan beidegződéseket olt beléd, melyek lehetetlenné teszik a szeretetet, és csak a gyűlölet marad számodra. Így persze a gyűlölet könnyen megy, szeretni nemcsak hogy nehéz, de szinte már lehetetlen.

https://68.media.tumblr.com/cf75b9af07667cfa39229c67ebdaa823/tumblr_oage8pu7jY1tlvivjo1_500.gifAzthiszem egy elég jó témához kaptam ihletet. Elmesélem nektek ezt a rövid sztorit. Felmegyek facebookra. és a régen volt legjobb barátnőm posztja virít  legelől. Idézem:

 " Ezuton uzennek annak a rakas nyorult otvar faszarcu fostengernek ,hogyha eppen az utcan jott volna velem szembe, ugy lekoptem volna hogy lemarja az arcat :) mert ugye az erett egeszseges elmeju emberek orditanak ra a masikra mikozben 200-al mennek egy kocsival :) Ja es hogy nezek ki ?! ..: JOBBAN MINT TE AZ BIZTOS ! "

Kezdjük is az elején. Ez a lány elég extrém és különc külsővel rendelkezik, ami azt jelenti hogy kék haj, erős smink, olykor kék, fekete, lila rúzs, orr karika. Jól áll neki, és ez teljesen őt tükrözi szerintem. Ezen felül ez a lány egy rendkívül tehetséges és aranyos személyiség. Gyönyörűen rajzol, a kreativitása határtalan. Szóval a történet lényege, hogy ő éppen biciklizett, és elhajtott mellette egy kocsi, amiből valami tapló fasz ráordított egy kurva nagyott, és minden káromkodással megspécizve megszólták a külsejét. És ahogy így megtörtént és megtudtam a részleteket , késztetést éreztem hogy jó alaposan kifilézzem ezt a témát, mert ajjjj egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni, és ez egy olyan téma amivel nap mint nap összetalálkozunk , mindig végig kísér bennünket.

 

 

A társadalom... kitudja milyen szakkifejezésekkel lehetne most ezt a szót körülírni, az én vélemény szerint a társadalom egy olyan ember alkotta közösségi réteg, vagyis inkább már norma, amit ők maguk alkotnak meg, és elvárják mindenkitől hogy ugyanazt a véleményt és normát kövessék mint amit ők. A társadalom egy fasz. Egy bazinagy fasz

Hogy le egyszerűtsem...

Lekellene festeni a falakat kívül. Milyen színű legyen? Rózsaszín , az a rikitó rózsaszín. Majd a férjem lebeszél, hogy inkább ne mert mit fognak gondolni rólunk a szomszédok, ha ilyen kihívó színűre festjük a falat.  Mit vegyek fel reggel? Azt a cuki kis virágos rucimat , azzal a magassargúval? Hm, mégse veszem fel...mit gondolnának a munkatársaim ha ilyenbe mennék dolgozni? Marad a hétköznapi farmer, mindenki abba jár...

Azthiszem elég érzékelhető a probléma. A társadalom azért érdemelte el tőlem a bazi nagy fasz dijat, mivel elitéli azt , és azokat akik nem olyanok mint ők. A társadalom egy szerencsétlen embergyilkos, aki megpróbál mindent és mindenkit egyformára "nevelni"  . Ha valami egy picit is más, akkor egyből kirekesztik. Mint a lányt, aki posztolt. Kék a haja? Extrém a külseje? Ki a faszt érdekel? Ő is ember, és ugyanolyan részese a társadalomnak, csak más!! Nem erről kellene hogy szóljon a világ, hogy aki más, különc, furcsa akkor ezt úgy rögzítik be nekik mintha ez vétek lenne, vagy hatalmas bűn.  Minden embernek megvannak a saját maga értékei, a saját maga kis személyisége és világa.  Annyi embertől hallottam már azt hogy nem mer felvenni egy olyan ruhadarabot ami neki nagyon tetszik , de nem hétköznapi és attól tart hogy megfogják szólni. És sajnos én is sokszor vagyok így, de mostmár elkezdtem ezt a problémát kiküszöbölni, és megpróbálom a saját magam stílusát, és a valódi énemet, függetlenül a nyomorult társadalom elvárásaitól megvalósítani. Igen , szürke lett a hajam is. Elmondjam miért? Mert nekem tetszik. ÉS, mert senkinek nincs ilyen itt a környéken. És igen, egyedi, mert én is az vagyok. Egyedinek tartom magam és büszke vagyok rá. Örülök hogy nem vagyok ugyanolyan mint a mostani totál beizgult tevepatával villantós nagyon menőfeeling kislányok. Mert mostmár MINDENKI ilyen. Ez az a stílus ami totál beizgatta az egész társadalmat , és mindenki ezt követi, azért mert az elfogadott... ő szerintük az elfogadott. Ezért vannak elitélve a más szexuális beállítottságú emberek is.. miért? Mert a társadalom szerint ez nem elfogadott.. Kit érdekel a társadalom? Ha én elfogadom akkor az elfogadott.  Nem más éli meg a melegek életét hogy itélkezzen felettük, vagy nem más szenvedi végig a sok megaláztatást és problémát amivel szembe kell nézniük nap mint nap azért mert ők valamiben másak.. Ugyanolyan emberi lény, csak van egy dolog amiben eltér. De ahhoz semmi köze a társadalomnak hogy ő hogyan és kivel szexel, nem így van? Lehet hogy sok ember elképedne azon ha megtudná némelyik hetero pár mit művel a hálószobában. Na de visszatérve , én azt gondolom, hogy ez egy elbaszott társadalom. Mert világéletemben részese voltam én is a kirekesztésnek, mindig volt valami ami miatt vagy engem kinéztek, vagy pedig valakit a közelemben. Valamiért mindig, de mindig ment az itélkezés. Kicsit másképp hordtam a hajam ahogy még eddig senki? " Úristen hát milyen a te hajad? " meg a többi duma. Miért is ne nézhetne ki így? Én azért is szeretem minden nap másféleképpen megcsinálni a hajamat. Többféle fonás, frizurák.. azért mert én ilyen vagyok, kreatív és ötletes szerintem, és ezt valahogy kiakarom mutatni a stílusomban is. Nem érdekel ha valaki leszólja, én tudom hogy jól érzem így magam, és ez a fontos.

Azt tanácsolom az olyan embereknek, hogy akik szürke egérként tekintettek magukra a kegyetlen és irgalmatlan társadalom miatt, az emelje fel a fejét, és igenis mutassa meg hogy ő nem lesz egy a sok közül. Mert mindenki különbözik, és ezt igenis megkell mutatni...Nem jó többezer emberközül csak egynek lenni..ha más vagy, vagy más tetszik mint az átlag embereknek, akkor vállald fel, és ne félj kimutatni hogy neked más az izlésed, mert ez vagy te. Legyél büszke arra hogy nem tud magával ragadni az ár, belőled is társdalami robotot csinálni.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)