Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.



Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Gyermekkorom kedvencei

2017.05.26. 18:38, Bebii

A mesék különös élvezetet jelentenek, felkeltve a gyermekkor elbűvölő és olykor félelmetes érzéseit.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádtam gyereknek lenni. Persze nem a serdülő gyerekkort, mert végülis azt is nevezhetjük gyerekkornak, hiszen azért még 16-17 éves korunkig gyerekek vagyunk. A gyerekkor számomra egy olyan emlék, amely boldogsággal, melegséggel, és vidámsággal tölt el. És néha viszont szomorúsággal, mert tudom hogy többet nem élhetem át, többé nem lehetek felelőtlen és mindennél boldogabb kisgyerek akinek nincs más problémája minthogy melyik mesét is nézze meg egy kemény óvodai nap után. Ennek sajnos már régóta vége, és nagyon hiányzik.. kisgyerekként alig vártam hogy felnőtt lehessek, most viszont.. most meg bármit megadnék ha újra élhetném az akkori boldog időket. Azokat a boldog pillanatokat amikor megalkottam a számomra legtökéletesebb homokvárat, és büszkén , boldogan dicsekedtem a szüleimnek.., amikor első helyezést értem el a szavaló versenyen, amikor a szomszéd lánnyal Csacska angyalt játszottunk és még rengeteg ilyen szép emlék. Szeretnék most egy kicsit nosztalgiázni, és felidézni hogy mik voltak a kedvenc dolgaim, meséim, játékaim, tevékenységeim a boldog gyermekkorban. Tartsatok velem, ha érdekel.

 

Mesék és a sorozatok:
Én is , mint minden kisgyerek, hatalmas nagy mese fan voltam. A mese gyűjtemény körülbelül 3-4 száz videókazettából állt, amiket már szinte teljesen rongyosra néztem. Volt köztük minden , Disney és társai, micimackó, barbie, és amit el lehet képzelni. És most kiemelem a kedvenceimet, amik nagyon megdobogtatták a szívemet. Még a mai napig is érzékenyen érintenek ha megnézem őket, egyrészt azért mert a gyermekkorban fontos szerepet játszottak, másrészt pedig felnőtt fejjel azért sokkal másképpen látja és értelmezi az ember a mesék lényegét és történetét.


1. Number one: Szilaj:
Mindenek felett, mindennél jobban,a legelsők között is a legelső kedvencem, az a Szilaj volt.  Emlékszem hogy karácsonyra kaptam a kazettát, és körülbelül fél éven keresztül minden egyes nap ezt a mesét néztem, melynek következménye képpen szegény kazettán a szalagok totál tönkre mentek, így anyukámnak újra megkellett vennie. Nagyon szerettem ezt a mesét, elnem tudom mondani hogy mit jelentett ez nekem. A kis Szilaj ahogy felcseperedik, és találkozik az emberekkel akik mindenáron beakarják törni. De ő betörhetetlen , és mindig is az marad, amíg jó barátjával az indiánnal megnem ismermedik. Én nagyon nagy lóimádó voltam, és minden álmom az volt hogy legyen egy saját lovam. Azthiszem ehhez tudom kötni ennek a mesének a fontosságát. Mai napig nagyon szeretem, és bármikor szívesen megtudom nézni. Igaz mostmár képes vagyok sírni rajta, mert értelmezni is tudom a dolgokat.
2. Oroszlánkirály:
Ki ne szeretné ezt a  mindennél szívszorítóbb mesét? Az oroszlánkirály is nagy kedvenc volt, még a mai napig a kedvencem. Sőt mos ezt a mesét szeretem a legjobban. Kiskoromban jobban szerettem a második részt, amikor Szimba kislányának a kalandjait mutatja be a történet. Most viszont az első a kedvencem. Ha mesén lehet sírni, akkor ez az a mese.. Mindig, minden körülmények, az első részen egyfolytában potyogó könnyekkel végzem egy csomag papír zsebkendő mellett. Szóval a lényeg a lényeg hogy a Lion King egy számomra nagyon nagy sikert aratott rajzfilm, amit én nem tudok megunni.

Sorozatok:

A sorozatok is rendkívül fontos szerepet töltöttek be az életemben, de inkább már az iskolás éveimet aranyozták be. Minden reggel azért volt érdemes felkelnem mert tudtam hogy ha hazaérek az iskolából akkor egy újabb rész következik a sorozatomból. Mindennél fontosabb volt hogy egy részről se maradjak le.


A csacska angyal:
Nem tudom ki ismeri és ki nem. De aki nem ismeri az nem tudja mit veszített és mit hagyott ki az életéből. Ha felidézem, vagy eszembe jut, már libabőrős leszek,és elfog egy annyira furcsa érzés. A sorozat hiánya az ami kiváltja belőlem ezeket az érzéseket, hogy azóta nem láttam amióta az RTL klubbon adták körülbelül 10 éve. Ez a sorozat életemet nagyrészben meghatározó társ volt. Egy olyan része volt az életemnek amit egyszerűen képtelen voltam nélkülözni. Semmi mást nem csináltam a sorozat közben, egyetlen egy részt sem hagytam ki.. Bármi is lett volna a dolgom, az sosem a sorozat időpontjában történt. Imádtam, egyszerűen nem tudom kifejeni mit jelentett ez nekem..poszterek temérdek mennyiségben, a Csacska Angyal összes zenéje lemezen...kívülről tudom mai napig az összeset pedig kb 5 éve nem hallgattam őket.. Szerintetek akkor menyit hallgattam ha még most is tudom? Igen, rengeteget. A mindenem volt, kialakított bennem egy külön kis világot, ahol csak ő volt meg én, és ebbe a világban senki sem tudott beférkőzni. Ezt nem érthették, de még magam sem értem igazából hogy miért is volt ez a túlzott kötődés..még most is sokszor olyan érzésem van hogy fáj a szívem ha belenézek egy sorozatrészbe a youtube-on ( mivel máshol nemtudtam sehol megnézni őket , csak itt pár részlet) Hülyén hangozhat, de olyan érzést kelt most bennem, mint amikor valaki olyannal futsz szembe az utcán akit régen nagyon szerettél és elveszítetted..és fáj hogy nincs már, és a szíved vágyik utánna. Valami ehhez hasonló... Furcsa.
 

Játékok, szórakozás:

Szinészkedés:
Most ez elég érdekesen hangzik hogy színészkedés, de nem tudtam jobb nevet adni ennek. A lényeg hogy a szomszéd barátnőmmel mindig kiválasztottunk valami számunkra kednvenc filmet, sorozatot és abból adtunk magunknak szerepeket és kitaláltunk történeteket, és eljátszottuk.  A csacska angyal volt a legfőbb műsorunk , mivel mindketten nagyon szerettük. Emlékszem mindig én voltam Florencia,  a barátnőm pedig Delfina. :D Mindig nagyon élveztem ezeket a játékokat, annyira beletudtam élni magam. Ezen kívül sok mindent játszottunk még, például karib tenger kalózait, pussycat dolss, ( eljátszottuk hogy mi vagyunk a kétszemélyes banda, és megyünk fellépni hahaha ) Mindig kitaláktunk valamit, sosem unatkoztunk. Remélem nem túl égő, kiváncsi vagyok hogy létezik e olyas valaki aki játszott kiskorában ilyeneken..:D

Oázis a kertben:
Én nagyon imádtam a vízzel játszani. Szó szerint vízfüggő voltam, és minden aminek köze van a vízhez az közel állt hozzám. Emlékszem hogy nagyon szerettem a kertben vandálkodni a slaggal, ami azt jelenti hogy az egész zöldséges kertet feláztattam és kialakítottam ilyen kisebb patakokat, szigeteket . Aztán utánna jöttem rá hogy megöltem a papa összes zöldségét, a paradicsomok csak úgy úsztak a kertben..Na utánna volt a futás amikor a papa meglátta.. persze volt hogy a víztől nem tudott utánnam futni XD

PlayStation:
Wáá de nagyon jó volt. Emlékeztek még a PS 1 re? A kis szürke színű gépre amibe belerakod a lemezt és már nyomhatod is a játékokat? Hú de nagyon szerettem. Emlékszem amikor anyuék megvették, nem engedtek be a szobába mert azt mondták hogy szerelik a villanyt és ha bemegyek megráz...és közben csak nem tudták összerakni időben xD Rengeteg játékom volt, már felsem tudnám sorolni. Minden féle kategóriában szerettem játszani. Forma 1, Rally, Fifa, Mortal Kombat, 101 kiskutya, Crash Bandit, Motorversenyzés, James Bond, Micimackó ( xD ) Star Wars..és még sorolhatnám. Minden játékot teljesen végig vittem, már a végén nem volt mivel játszanom. Jó kis korszak volt, és hiányzik. Maga a PS  első része is, mert ez is eléggé hozzám nőtt, és azóta volt már PS2-m, meg 3-mam, de valahogy az első az amihez kötnek emlékek, és a játékok is annyira jók voltak. ÉS ezen a giffen a Crash Banditból egy jelenet.


Ezek azok a dolgok amiket körülbelül 6-14 éves koromig csináltam, és szerettem. Azóta persze megváltoztam és nem állok neki csacska angyalt játszani a munkatársaimmal XD szép lenne... De hiányzik azért, és megélném újra ezt az időt.

HELYZETJELENTÉS!
Egy kis infó és közvetítés a kihívásról. Most tartok a harmadik napnál, és eddig , eddig TÁDÁM igen, sikerült meginnom a kivánt mennyiséget,és három napja semmi mást nem iszok csak vizet. Változást eddig nem észleltem, csak azt hogy a húgyhólyagom egyfoltyában dolgozik. és a mai 6-11.30 ig tartó műszakomban is minimum 5 -ször voltam pisilni. DE nem adjuk fel és folytatjuk. Jöjjön a negyed nap.

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)